На контролі – вирішення нагальних проблем громадян

Як повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області Валерій Руденко, станом на 1 березня до обласного бюджету фонду з усіх джерел фінансування надійшло 1 млрд 153 млн гривень, що майже на 67 мільйонів гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року. За рахунок цих коштів забезпечується своєчасне фінансування виплат пенсій 472 тис. непрацездатних громадян. На збільшення надходжень вплинуло зростання фонду оплати праці, чисельності страхувальників і застрахованих осіб, підвищення рівня заробітної плати та її легалізація.

Поряд із цим через невиконання своїх зобов’язань страхувальниками виникла заборгованість до Пенсійного фонду – понад 57 млн гривень. Олександр Удовіченко наголосив на ролі органів місцевої виконавчої влади в роботі з боржниками.

Учасники наради розглянули також питання щодо функціонування та перспектив розвитку галузі зв’язку, яка стрімко розвивається за рахунок впровадження новітніх технологій, сучасних послуг та збільшення кількості підприємств, котрі їх надають. Серед основних складових галузі – мобільний та телефонний зв’язок, Інтернет, пошта. Зазначалося, що найбільш проблемною в галузі є робота Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта”. Олександр Удовіченко вказав на необхідність проведення заходів щодо недопущення погіршення якості та оперативності надання послуг поштового зв’язку. З обговорених на апаратній нараді питань прийнято відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.