Двадцять років ліцейcького братства

Життя в ліцеї не обмежується лише навчанням і поглибленим вивченням загальноосвітніх дисциплін. Тут панує особлива аура любові до знань, поваги до особистості.

Двадцятиліття стало гарним приводом підбити підсумки діяльності, згадати перемоги і випробування. Директор освітнього закладу Наталія Вергал зазначила, що ліцей став лауреатом конкурсу “100 кращих шкіл України”, багаторазовим переможцем у рейтингу шкіл нового типу міста. Українська, іноземні мови та математика викладаються за авторськими програмами працівників навчального закладу. Його випускниця Жанна Олійник стала наймолодшим членом Спілки художників України, а колишній учень Андрій Ходурський – наймолодшим винахідником, багато випускників вступили до відомих університетів, зокрема Оксфордського, Сорбоннського і Гарвардського. Трудовий колектив ліцею нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та пам’ятним знаком за значний внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді.

У святковій програмі виступили аматори та майстри мистецтв, зокрема ансамбль народного танцю “Веселка”, літературна студія “Перевесло”, ансамбль народних інструментів, військово-патріотичний центр “Воїн”, викладачі ліцею.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.