Віктор Громов: “Ми віримо – Господь зцілює”

Та Віктор Громов – людина, яка вже давно прославилася своїм даром допомагати іншим. Ще з дитинства він міг зцілювати людей лише дотиком руки, віддаючи при цьому свою енергію.

А тих, хто прийшов до Віктора з недобрими намірами, він розпізнає за кілька секунд і таких не приймає, мабуть, не хоче витрачати час, який можна використати на зцілення інших. На його прийомах завжди багато дітей із різними недугами. З хлопчиками й дівчатками Віктор спілкується із задоволенням. Також звертаються до нього люди й у вирішенні особистих проблем, які існують майже у кожного. Але, на жаль, ми не завжди знаємо, як вирішити те чи інше питання та ще й отримати при цьому позитивний результат. У такому випадку Віктор із точністю визначає причини появи проблем та впливає на їх вирішення.

До зустрічі з цілителем у кожного в серці все ж таки присутня нехай і маленька, але частка скептицизму, та вже після першого сеансу спілкування вся недовіра розсіюється, адже неможливо не відчути ауру теплоти та спокою, яку створює Віктор. Тисячі його пацієнтів переконалися в тому, що після прийому в Громова відчувають поліпшення самопочуття. Навіть хронічні хвороби, які тривалий час заважали жити, відступають під впливом його цілющої енергії. Людина відчуває зміни в собі, адже Віктор лікує саму хворобу, а не її симптоми.

Відгуків про позитивний вплив цілителя дуже багато. Ось деякі з них.

Олена Шептун із Полтавщини звернулася до Віктора Громова після перенесеного інсульту. Через декілька сеансів відчула значне покращення і стверджує, що саме він допоміг їй впоратися з недугою.

Її землячка Людмила Тарасенко хвора на гіпертонію і вже після першого сеансу зазначила, що тиск почав знижуватися до нормального.

Діагностуючи хворого, цілитель сам дає пораду, коли слід звернутися до лікаря, чи погодитися на операцію, чи застосувати той або інший спосіб лікування.

Віктор допоміг багатьом стражденним, які втратили віру в лікарів та у власні сили, – людям із онкологічними захворюваннями. Визначаючи ступінь хвороби, він лікує невідомою нам енергією – силою Божою. Ракові пухлини та метастази зникали після його сеансів. Все це – свідчення людей, які на власному досвіді випробували силу енергії Громова. Коли люди знову звертаються у медустанову, щоб провести повторне обстеження, то лікарі, котрі мали справу з хворими раніше, просто розводять руками і не вірять рентгенівським знімкам, бо не розуміють, куди поділися хвороби їхніх пацієнтів.

Ще одна пацієнтка Віктора – Катерина Іванівна. Вона розповіла про ряд захворювань, з якими в неї вже бракувало сил боротися. Жінку почало переслідувати відчуття тривоги, адже, постійно приймаючи різні препарати, раніше призначені лікарями, вона відчула погіршення емоційного стану, що й призвело до глибокої депресії. Та, випадково натрапивши в газеті на публікацію про Віктора Громова, вирішила звернутися до нього з останньою надією. Після першого прийому в цілителя, як стверджує Катерина, у неї були досить дивні відчуття, адже спочатку відбувається загострення хвороби, як і попереджає Віктор. Та вже після третього сеансу відчула значний прилив енергії та покращення загального стану. Жінка дуже вдячна цілителю за те, що допоміг їй в таку непросту хвилину життя, а Богу – за те, що привів її до Віктора.

Розповіді про здібності Віктора Громова лікувати людей преса рознесла далеко за межі країни. До нього звертаються не лише з усіх куточків України, але й із близького та далекого зарубіжжя.

Кожна людина за своєю природою унікальна. Хтось несе добро своїми думками, а хтось, тримаючи в душі зло або заздрощі, завдає шкоди іншим – шляхом наведення порчі або впливом негативної енергії. На жаль, із такими випадками цілитель зустрічається досить часто. Громов одразу бачить зурочення, знімає його та ставить захист. Також він вказує на проблему та надає допомогу за фотографією, адже Віктор лікує не лише під час безпосереднього контакту з людиною, а й на відстані, яка неважлива для нього.

Будь-хто з нас може опинитися у ситуації, коли здається, що виходу вже немає, а варіанти вирішення проблеми вичерпані, і як жити далі – невідомо. В такий момент Віктор Громов може стати єдиним порятунком, він допоможе подолати такі несправедливі іноді випробування долі. Людей, яким він допоміг стати не лише здоровішими, а й щасливішими, ніхто не рахував, їх – тисячі.

Віктор має значну кількість вдячних пацієнтів, які звернулися до нього після перенесених інфарктів, такі називають його диво-лікарем, адже він справді поставив їх на ноги. Кожного, хто до нього звертається, Громов пам’ятає і не залишає без допомоги та уваги.

Багато сьогодні різних цілителів та екстрасенсів, до яких можна потрапити без перешкод, адже вартість сеансів складає значні суми, та не кожна людина дозволить собі таку розкіш. Віктор Громов ніяких тарифів не встановлює, він вірить у Бога і в те, що його присутність на землі – для зцілення і лікування людей. Кожен платить стільки, скільки може і вважає за потрібне. Сили та вміння зцілювати йому дає Бог.

Віктор завжди відверто говорить кожному, зможе він допомогти чи ні. Але ж це залежить і від самої людини, від того, чи готова вона повірити йому і впустити в свою душу промінчик надії, яка не дасть зламатися у вирішальні хвилини свого життя. Навіть тоді, коли нам здається, що під тиском проблем щастя вже годі й чекати. Лише наша віра, яка йде з глибини серця, завжди нам підкаже, як жити далі.

Багато людей після спілкування з Віктором Громовим починають вірити в те, що чудеса існують, і вони поряд із нами. Треба лише повірити і відчути на собі вплив вищих сил. Після сеансів Громова люди починають на краще змінювати свої погляди на життя та ставлення до інших. Головна умова зцілення в тому, що кожен із нас має частинку Бога в серці. І якщо людина вірить у себе, то обов’язково отримає зцілення. Адже лише віра в Бога і віра в себе не дають нам робити фатальних помилок у нашому житті.

Цілитель приймає хворих із вівторка по п’ятницю. Запис на прийом проводиться у перший понеділок кожного місяця, з 8.00 до 10.00, телефоном у Верхньодніпровську: 05658-606-89 (приймальня-офіс Віктора Громова). Також записатися на прийом можна у Полтаві – у водія маршрутки Василя Ілліча Калініченка (тел.: 66-33-09, 097-636-52-33).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.