Фантастика образів Володимира Бенфіалова

Його картини експонувалися в Болгарії, Польщі, Німеччині, Австрії, Росії. Твори Володимира Бенфіалова придбали Міністерство культури і Спілка художників України, а ще численні вітчизняні й зарубіжні колекціонери. Володимир Бенфіалов має багатьох учнів, викладає в Полтавській художній школі. Привітати митця прийшли і теперішні учні, й колишні, а також їхні батьки. На адресу вчителя звучали слова глибокої вдячності.

Володимир Степанович має неповторний творчий почерк. Його ретроспективна виставка – мозаїка: від портретів і натюрмортів до фантазійних картин.

Директор Полтавського художнього музею (Галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка Ольга Курчакова серед визначальних рис художника насамперед назвала глибокий професіоналізм. У кожній роботі Бенфіалова – філософія любові. Колега по творчому цеху Сергій Гнойовий говорив про фантастику образу, властиву Володимиру Бенфіалову. А художник Євген Путря зробив акцент на біблійській темі. Усе життя Володимир Бенфіалов присвятив мистецтву, а воно в нього цікаве, різнобарвне, насичене емоціями і подіями – як і картини.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.