Сонячна принцеса “Х-фактора”

Мабуть, багато хто по той бік екрана відзначив, наскільки пасує вся ця природність до сонячної зовнішності й характеру полтавської вокалістки, – веснянкувата рудоволоса дівчина ніби випромінює вогники позитиву зсередини. Тож голосували за неї глядачі активно. За підсумками другого сезону “Х-фактора” Женя Тарайкович увійшла до 12 кращих співаків.

Попередній кастинг для претендентів на участь у другому сезоні шоу стартував навесні минулого року, й Женині рідні та друзі підтримали її рішення випробувати свої сили. Звісно, вболівали за неї, проте, зізнається дівчина, позитивним результатом, який означав право на подальшу участь у шоу, були хоч і приємно, але все ж ошелешені. Женя якраз серйозно – з відвідуванням курсів, індивідуальними заняттями з викладачами – готувалася до вступу в Полтавське музучилище, й сюрприз із шоу здавався дорослим не дуже своєчасним – заходилися вмовляти. Та ж хіба такі яскраві мрії можливо відтермінувати?!

– Найщасливішою на телешоу я почувалася, коли зрозуміла, що з 250 конкурсантів протягом трьох днів залишилися лише 24, і я – серед них! – і сьогодні радіє Женя. – А найтяжче було пережити виступи в прямому ефірі. Дуже позначалося на емоційному стані й постійне недосипання. Там не до відпочинку: чотири дні на тиждень ми прокидалися за 15 хвилин до шостої й поспішали на репетиції, з яких розходились уже серед ночі, втім, зазначте, все одно раніше наших викладачів. Іноді можна було трішки передрімати на стільчиках у гримерній. Виспатись не вдавалось навіть у неділю – тривали зйомки для програми “Х-фактор. Невідома версія”. Звісно, довелось пережити своєрідний стрес і від того, що я вперше так надовго опинилася далеко від батьків.

Сказати, що хвилювалася сонячна учасниця з Полтави, – це мало сказати. За її ж зізнанням, помітно вирізнялася вона й на тлі загальної емоційної напруги. Телефонувала мамі – поплакати в трубку. Мама підтримувала доньку щосили: і підбадьорювала, і ледве стримувала схлипування.

З наставником – Сергієм Сосєдовим – Женя Тарайкович переконана, що їй пощастило. Неодноразово бачила, як зверталися до нього за професійною порадою чи й просто за дружньою підтримкою конкурсанти інших наставників. Найпалкішою Жениною вболівальницею протягом всієї участі в шоу була сестричка Катюша. Вона сиділа в залі й тоді, коли оголосили, що шоу залишає Тарайкович, засмутилася, каже Женя, більше за неї…

Повернувшись у середині листопада до Полтави, дівчина взялася за підручники. Рідна гімназія №33 із нетерпінням чекала і на свою зірку, й на ученицю 10-го класу в одній особі. Женя Тарайкович вдячна керівництву школи та педколективу, які з розумінням поставились до її тривалої відсутності на заняттях, а також телефонували з найкращими побажаннями. А як тепло зустріли її однокласники, інші гімназисти: плакати зі словами “Женечко, ми з тобою!” порадували дівчину не менше, ніж аплодисменти в концертному залі.

– Під час проекту я зрозуміла, що таке бути відомою, впізнаваною, – не приховує дівчина, – тож тепер іще більше хочеться розвивати свої здібності, удосконалюватись, творчо зростати.

Два роки минуло, як Женя закінчила музичну школу №3, але вона й не думає забувати до неї дорогу. Там її улюблена викладачка – хормейстер Світлана Валеріївна Макєєва, яка свого часу й навчила юну полтавку так щиро і сонячно доносити до слухачів пісню.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.