Найоб’єктивніший вимір – конкретні справи

Як зазначила у доповіді начальник головного управління праці та соцзахисту населення ОДА Людмила Корнієнко, зусилля органів соціального захисту були спрямовані на реалізацію відповідних державних програм, на що за рахунок державних субвенцій було спрямовано понад один мільярд гривень. Пріоритетом роботи було забезпечення соціальних послуг, особливо на селі, надання житлових субсидій та різних видів матеріальної допомоги, зменшення зарплатних боргів на підприємствах, соціальний захист вразливих категорій населення. Протягом минулого року було досягнуто скорочення майже на чверть боргів із виплати заробітної плати, перевиконання на 50 відсотків планів щодо створення нових робочих місць, майже 80 тисячам сімей призначено субсидії для відшкодування витрат з оплати житлово-комунальних послуг. Людмила Корнієнко наголосила на необхідності впровадження нових підходів у вирішенні питань, зокрема щодо виплати заборгованостей по зарплаті на підприємствах-банкрутах.

Нині майже кожен третій мешканець області перебуває під опікою органів соціального захисту. На необхідності займатися кожною справою лише у конкретному вимірі й неформально підходити до вирішення питань наголосив заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль, адже роботу люди оцінюють не за стандартними показниками, а за конкретними результатами.

За підсумками роботи колегії прийнято відповідні рішення. За вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, активну участь у профспілковому житті групі фахівців було вручено почесні відзнаки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.