Меморіал Андрія Кузнєцова

У турнірі взяли участь близько 150 спортсменів кращих юнацьких команд із Києва, Харкова, Дніпропетровська, АР Криму, Бєлгорода (Росія) та Бранденбурга (Німеччина). Спортсменів привітали та побажали перемог заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, заступник начальника обласного управління з питань фізичної культури і спорту Ігор Петра, голова Асоціації дитячого волейболу України Георгій Поддєнєжний та рідний брат Андрія Кузнєцова Олексій.

У старшій віковій групі перше місце посів харківський “Локомотив”, на другому – команда з Бєлгорода, на третьому – волейболісти з Полтави – вихованці тренера вищої категорії Ірини Юрченко. У молодшій групі у напруженій боротьбі перемогли спортсмени Полтавської СДЮШОР № 2, яких підготував до змагань заслужений тренер України Анатолій Офат. На другому місці – “Локомотив” із Харкова, на третьому – волейболісти Київського спортивного ліцею-інтернату.

Кращими гравцями турніру названо полтавців Володимира Пругла (тренер – І. Юрченко), Ніка Сотніка та Максима Бедуха (тренер –

А. Офат). Переможці та призери отримали від спонсорів почесні грамоти й пам’ятні призи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.