Запобігти, врятувати, допомогти

У її роботі взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Борис Галушко та директор Департаменту організаційно-контрольної роботи МНС України Анатолій Бойко. На початку наради Борис Галушко та Анатолій Бойко подякували за плідну роботу колишньому начальнику УМНС України у Полтавській області Андріану Орліковському.

Наголошувалося, що торік на Полтавщині сталося 2730 надзвичайних подій, що на 5,4% більше, ніж за аналогічний період 2010 року. Серед них – 1236 пожеж, 1050 ДТП, 125 випадків виявлення застарілих боєприпасів та 93 нещасних випадки з людьми на воді. Внаслідок надзвичайних подій загинуло 446, а постраждало 1486 осіб. Завдяки професійним діям особового складу підрозділів УМНС області було врятовано життя 354 особам (із них 43 дітям) та матеріальних цінностей на суму 88 млн 620 тис. грн.

Рятувальники Полтавщини – в постійній готовності щодо виконання поставлених завдань, запевнили учасники наради. Цілодобово в підрозділах області чергують майже 250 співробітників та понад 70 одиниць пожежної й спеціальної техніки.

Підбиваючи підсумки наради, заступник голови ОДА Борис Галушко наголосив на готовності влади надавати підтримку службам цивільного захисту в запобіганні надзвичайних ситуацій.

***

Наказом МНС України від 23 січня 2012 року № 44 начальником управління МНС України в Полтавській області призначено Романа Кириленка.

Роман Петрович КИРИЛЕНКО народився в смт Чутове 7 жовтня 1976 року. Закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС України.

Починаючи із 1999 року, працював на різних посадах в управлінні державної пожежної охорони УМВС України в Полтавській області та УМНС України в Полтавській області.

З 2006-го по 2010 рік – начальник Полтавського міського управління головного управління МНС України в Полтавській області. З квітня 2010 року –  заступник начальника УМНС України в Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.