Едуард Федосов: “Докладатиму зусиль, щоб зміцнити авторитет міліції”

Едуард Федосов висловив занепокоєння ситуацією на автошляхах області, де зросла кількість ДТП. Профілактиці дорожньо-транспортних пригод та боротьбі з незаконним обігом наркотиків, розкриттю резонансних злочинів і слід, за його словами, приділяти першочергову увагу. Щодо можливих кадрових змін, то начальник УМВС України у Полтавській області зазначив, що "різких кроків робити не збирається".

Відповідаючи на запитання журналістів, Едуард Федосов прокоментував випадок щодо знищеного вогнем автомобіля правоохоронця, який працює у відділі внутрішньої безпеки обласного УМВС. Він повідомив, що за цим фактом уже порушено кримінальну справу і є підозрювані у скоєнні злочину. Два вбивства валютних "міняйл" у Полтаві Едуард Федосов не пов'язує з аналогічними злочинами в Україні.

Представників мас-медіа цікавило й особисте життя головного міліціонера області. Едуард Федосов повідомив, що його дружина та донька живуть у Києві. Донька навчається в одному зі столичних університетів.

Стосовно співпраці з журналістами начальник УМВС України у Полтавській області висловив готовність її поглиблювати, проводячи прес-конференції не тільки за підсумками певного періоду роботи, але й тоді, коли виникатимуть гострі теми, які треба буде оперативно прокоментувати.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.