Правова освіта населення

Головна увага у виступах приділялася розгорнутій правоосвітній діяльності, яку проводили управління і відомства у 2011 році.

Констатувалося, що  за ініціативою головного управління юстиції в Полтавській області в рамках обласної Програми правової освіти населення на 2011–2015 роки знятий фільм “Життя – це вибір”, де показаний порядок проведення судового засідання за участю неповнолітньої особи. Фільм створено з метою профілактики правопорушень серед неповнолітніх при підтримці Апеляційного суду Полтавської області, управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Полтавській області, Полтавської виправної колонії №64 та Октябрського райвідділу міліції м. Полтави. Учасники зібрання переглянули фільм і рекомендували провести його презентацію та обговорення в навчальних закладах. Було представлено збірник методичних матеріалів для вчителів сільських шкіл відповідно до  програми з правознавства, який був підготовлений членами координаційної ради молодих юристів при головному управлінні юстиції в Полтавській області.

Учасники зібрання затвердили план роботи обласної міжвідомчої комісії з правової освіти населення на наступний рік. За результатами засідання були прийняті конкретні рекомендації.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.