Ветеранський досвід – молоді

Також конференція делегувала своїх представників виконати почесну місію – покласти гірлянду з квітами до монументу Солдатської слави.

Голова обласної ради організації ветеранів України Олексій Мельник підбив підсумки роботи за останні чотири роки та окреслив завдання на наступний період.

– Ветеранам не байдужа доля їхніх дітей та онуків, – наголошував він. – Тому ми завжди беремо активну участь і в політичному, і в економічному житті країни. Також докладаємо максимум зусиль, щоб виховати молоде покоління у дусі патріотизму і відданості народу своєї держави.

Олексій Мельник зупинився на окремих проблемах діяльності ветеранських організацій та висловив упевненість, що спільними зусиллями їх поступово буде подолано.

Під час обговорення доповіді учасники конференції ділилися власними міркуваннями щодо вирішення поточних питань та пропонували конкретні шляхи розв’язання негараздів. На зібранні обрано новий склад обласної ради організації ветеранів України й делегатів на черговий з’їзд ради організації ветеранів України, прийнято звернення до молоді Полтавщини.

– Ми зробимо усе для того, щоб передати ваш багатий досвід підростаючому поколінню, – запевнив присутніх заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Валерій Пархоменко. – Влада сьогодні робить багато для того, аби ви відчували постійну увагу і турботу. Ми й надалі всіляко сприятимемо діяльності ветеранських організацій. При формуванні бюджету на наступний рік буде обов’язково передбачено видатки на їх фінансування. Бо ж ваш внесок у розбудову України є неоціненним.

Представники новообраної обласної ради організації ветеранів України провели організаційний пленум, на якому своїм головою обрали Олексія Мельника, а його першим заступником – Віктора Теслю.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.