Трудові будні й свята студентських загонів

Популяризація праці в аграрному секторі, пропаганда традицій молодіжних трудових загонів, організація змістовного дозвілля їх учасників, сприяння всебічному розвитку творчих і фізичних здібностей молоді, пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі – такою була мета І Регіонального зльоту молодіжних трудових загонів “Ми працею славимо тебе, Полтавщино!”, що проходив на базі Полтавської державної аграрної академії. У його програмі – привітання команд студзагонів, змагання з армрестлінгу, перетягування каната, спортивні естафети.

Вітаючи учасників зльоту, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко зазначив:

– Нинішній зліт – це відродження колишніх традицій студентських трудових загонів, які свого часу брали участь у розбудові народного господарства, і водночас – реалізація обласної комплексної програми “Молодь Полтавщини”, куди входить не тільки фінансування громадських організацій, а й підтримка трудових загонів, адже цим самим ми прививаємо любов до праці. У даному випадку, до праці на землі.

У спортивному залі ПДАА “кипіли” спортивні пристрасті. Переможцем змагань, володарем спеціального кубка стала команда “Блискавка” Полтавського аграрно-економічного коледжу. Цінні призи й солодощі отримали всі учасники змагань. Було відзначено й членів команди обласного трудового загону ПДАА “Гоголь-моголь”, яка влітку на всеукраїнських змаганнях зайняла 5-те місце із 18 команд-учасниць. Почесні грамоти їм вручив президент ВМГО “Асоціація трудових об’єднань молоді України” Анатолій Павленко, який наголосив, що участь у студентських трудових загонах – це хороша мотивація до праці та висловив надію, що хоча нині практично відсутня державна підтримка студентських загонів, але в перспективі держава прийде до цього.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.