Оновлюється старий парк

До нагород представлені 15 найкращих, серед яких 14-те місце присуджено нам, представникам невеликого міста, і це приємно, – говорить директор закладу Віталій Головко. – Парку присвоєно Національний сертифікат, звання “Комунальне підприємство-2010”, що засвідчує високий статус підприємства у своїй сфері, а працівникам – нагороду “Професіонал галузі”. У нас працюють 6 великих атракціонів, проводяться свята й масові заходи. Головне завдання колективу парку – організація активного відпочинку, розвиток художньої і технічної творчості, спорту, охорона довкілля.

Колишній дитячий парк, а нині просто міський – улюблене місце відпочинку городян. Тут встановлено пам’ятник підліткам – героям Великої Вітчизняної війни Борі Гайдаю, Толі Буценку і Вані Сацькому. Взимку 1943 року, працюючи в залізничному депо, вони надовго вивели його з ладу, не давши фашистам можливості перевозити техніку і пальне.

У міжсезоння працівники мають час навести лад на великій території. Триває реконструкція освітлення парку. Зробили косметичний ремонт приміщення для масових заходів. Парк розчищають і впорядковують. Відновлено дитячий стадіон.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.