Віктор Конюшенко: “Ми переконані, майбутнє – за Укртелекомом”

Мабуть, не випадково професійне свято зв'язківців припадає на осінь. На цю щедру пору завершення збирання урожаю, коли вже можна підбивати перші підсумки роботи за поточний рік. А вони у зв'язківців досить-таки суттєві. Адже, за словами директора Полтавської філії ПАТ "Укртелеком" Віктора Конюшенка, за ефективністю роботи протягом останніх 3–4 років Полтавська філія є однією з кращих в Україні.

Телефонна мережа компанії ПАТ "Укртелеком" налічує нині понад 660 АТС, з них 119 – на міській мережі й 542 – на сільській. За 9 місяців поточного року абонентам було встановлено 4728 стаціонарних телефонних апаратів, а високошвидкісний Інтернет "ОГО!" від Укртелекому обрали понад 40 тисяч абонентів. В області також працює 10 пунктів колективного користування мережею Інтернет. Відкрито 2 нових універсальних центри продажу та обслуговування абонентів Укртелеком.

Продовжується робота по розвитку мережі безпроводового доступу за технологією стандарту Wi-Fi. Нині в області вже задіяно 44 точки доступу. Сьогодні певну тривогу абонентів та, мабуть, і працівників "Укртелекому" викликає приватизація товариства, яка відбулася в цьому році. Чи не підвищаться тарифи на послуги, чи не буде скорочення штату? Директор Полтавської філії ПАТ "Укртелеком" Віктор Конюшенко  впевнений, що зміна форми власності компанії не зачепить інтересів ні її працівників, ні клієнтів, хоча при цьому, справді, дещо зміниться структура підприємства. Водночас приватизація, на його думку, сприятиме подальшому динамічному розвитку товариства, його модернізації, розширенню послуг, підвищенню їх якості. Буде збережено й напрацьовану систему соціальних гарантій: оздоровлення працівників і їхніх дітей у санаторіях і профілакторіях, надання матеріальної допомоги, підтримка ветеранів, безвідсоткове кредитування тощо. Стосовно ж вартості послуг, то вона, звісно, може змінитися, але не через зміну власника, а через зміну кон'юнктури на ринку. Адже, скажімо, надання послуг проводового радіомовлення (а в нашій області майже 130 тисяч радіоточок – чи не найбільше у порівнянні з іншими регіонами України) і сільського телефонного зв'язку є збитковим, що відшкодовується зараз за рахунок інших послуг.

– Безкінечно так тривати не може, – каже Віктор Конюшенко. – Тому керівництво компанії виходить із пропозицією про створення Фонду універсальних послуг, в якому повинні брати участь усі оператори телекомунікаційних послуг, щоб спільними зусиллями покривати збиткові напрямки роботи. І тут ми маємо розуміння й підтримку органів влади. Такий експеримент по відновленню радіоточок проведено в Новосанжарському районі, є допомога в Зіньківському та інших районах.

Незважаючи на ці та інші тимчасові проблеми, укртелекомівці налаштовані на серйозну й конструктивну роботу з надання повного спектра інноваційних і найпопулярніших телекомунікаційних послуг. У першу чергу – це швидкісний Інтернет "ОГО!", мобільний зв'язок і високошвидкісний мобільний Інтернет, фіксована та SIP-телефонія, ТВ-тестування тощо.

– Можливості нашого підприємства великі, – запевняє Віктор Конюшенко. – Маємо неабиякий науково-технологічний, виробничий потенціал і висококваліфіковані кадри. Укртелеком продовжує реалізовувати масштабну багаторівневу концепцію обслуговування абонентів. Ми виходимо на принципово новий, якісний рівень сервісної підтримки наших абонентів. Перетворити Укртелеком на компанію, орієнтовану на клієнта, – один із пріоритетів нашого розвитку. Так, наприклад, наші універсальні центри продажу послуг та обслуговування абонентів, де зосереджено усі ключові послуги компанії, – це, насамперед, зручність для споживача, який в одному місці отримує весь пакет сучасних якісних послуг і високий рівень сервісу.

З нагоди професійного свята хотів би привітати весь наш дружний колектив і подякувати за відмінну роботу електромеханіку електрозв'язку цеху телекомунікаційних послуг (ТП) №3 (місто Глобине) Наталії Плаксі, начальнику дільниці з продажу послуг цеху ТП №4 (місто Гребінка) Вірі Лепській, інженеру електрозв'язку І категорії цеху ТП №6 (місто Зіньків) Володимиру Бендасу, водію автотранспортних засобів цеху ТП №7 (місто Карлівка) В'ячеславу Яценку, заступнику начальника з питань технічної експлуатації цеху ТП №8 (місто Кобеляки) Миколі Хлистуну, електромеханіку електрозв'язку цеху ТП №6 (місто Комсомольськ) Тетяні Кравцовій та багатьом іншим фахівцям своєї справи, завдяки самовідданій праці яких маємо суттєві здобутки. Що ж до побажань, то вони звичайні: усім нам – терпіння, розуміння, здоров'я, і щоб у наступному році наш колектив, пройшовши всі перебудови й реструктуризації, запрацював у нових умовах ще краще й ефективніше, з більшою віддачею, відповідною зарплатою за виконану роботу і з хорошою перспективою на майбутнє.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.