У майбутнє – з оптимізмом

Про організацію зайнятості молоді Полтавщини доповів директор обласного молодіжного центру праці Анатолій Безпалюк. Він зазначив, що наша область посідає перше місце в Україні за кількістю працевлаштованої молоді, яка звернулася у центри зайнятості. З наступного року молодіжний центр праці планує зосередити свою увагу на профтехучилищах, адже в Україні існує значна потреба у працівниках робітничих професій.

– Ми  зацікавлені, щоб молодь освоювала практичні професії, затребувані на ринку праці, щоб  отримувала роботу, і сприятимемо цьому, – наголосив Валерій Пархоменко.

Стосовно підготовки до Євро-2012, то було зазначено, що до роботи планують залучити близько трьохсот волонтерів. Основною вимогою при їхньому відборі є знання англійської мови. Для них проводитимуться безкоштовні курси з вивчення німецької та польської мов. Нині зареєструвалося сорок волонтерів, більшість із яких уже знають по кілька іноземних мов.

У ході засідання було представлено проект обласної Програми з реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків на 2012–2014 роки, що передбачає стимулювання громадської активності молоді, розвиток її інтелектуального та духовного потенціалу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.