Найсвіжіші новини – у “Зорі Полтавщини”

Хорольчанка Тамара Василівна Демура, пенсіонерка, економіст за фахом, повідомила, що передплачує наше видання понад двадцять років:

– Більше люблю читати садово-городні поради, а також новини, вони в “Зорі Полтавщини” – найсвіжіші, адже газета виходить тричі на тиждень.

Отримуватимуть “Зорю Полтавщини” в наступному році також наші передплатники зі стажем і нові друзі газети: подружжя Марія Михайлівна і Леонід Дмитрович Кирильці, Надія Бабко, Володимир Похил, Катерина Снігуренко, Зінаїда Семенюта з Бутівців, Микола Джулай із Хорола, Анатолій Кіктенко з Козубівки, Людмила Дядечко з Петрівки, Галина Бакулей із Дем’янівки Семенівського району, хорольчанки Тетяна Федоренко, Ніна Лемешко, Тетяна Козинець, Світлана Чорненька, Лідія Вакуленко, Олександр Штомпель із Штомпелівки, а також наші колеги – журналісти і поліграфісти: редактор районного радіомовлення Анатолій Олійник, інженер місцевої друкарні Ніна Бабула. Всі отримали подарунки від “Зорі Полтавщини”. Бухгалтери Ковалівської та Вишняківської сільських рад оформили річну передплату кількох примірників “ЗП” для колективів своїх установ і також повезли додому “зорянські” сувеніри. 

Дізнавшись про традиційний розіграш заохочувальних призів для наших передплатників і про те, що нині кількість призів рекордна, люди відразу приносили ксерокопії річних і піврічних квитанцій, а ті, які передплатили видання на менший термін, вирішили продовжити передплату і вислати ксерокопії квитанцій поштою. Можливо, серед них – володар головного призу?

Поштовики проводили День передплатника в базарний день, і людей зібралося чимало. Хорольці залишились задоволені Днем передплатника – на пошті просторо, передплату приймали окремо, без черг. 

– Стараємось створити зручні умови і нашим клієнтам, і представникам газет, – говорить інструктор із передплати Людмила Перекопна. Вона разом із колегою Людмилою Писаренко консультувала людей і оформляла передплату  періодики індивідуальним клієнтам і організаціям. 

– Такі заходи ми постійно проводимо, коли починається передплата на наступні рік чи півріччя, – резюмує начальник ЦПЗ № 9 Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Інна Харченко. –  Із “Зорею Полтавщини” ми завжди співпрацюємо, кожного року приїжджають працівники газети. І це дуже добре, бо вони можуть більш докладно розповісти про своє видання, рубрики, додатки. Поштовикам теж користь – ми інформуємо про свої послуги і наближаємо їх до споживачів.

aПрацівники Хорольського ЦПЗ № 9 Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Людмила Писаренко, Марина Ткаченко, Олена Удовченко, Людмила Перекопна.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.