Соціальний будинок, речовий ринок…

У межах затверджених асигнувань збільшено видатки на благоустрій міста (100 тисяч гривень), на утримання лікарень (понад 367 тисяч). Затверджено угоди з обласною радою на суму 690 тисяч гривень для фінансування природоохоронних заходів.

Депутати дали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва соціальної багатоповерхівки на вулиці Марії Башкирцевої, 33. Рішенням сесії створено комунальне підприємство «Універсам-Левада Полтавської міської ради».

На сесії також затверджено Програму запобігання та лікування судинно-мозкових захворювань у Полтаві й Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги, розраховані на 2011–2015 роки.

На традиційній прес-конференції, яка пройшла після сесії, міський голова зазначив: на комунальному ринку «Речовий», що з’явився на місці «Полімпексу», продовжується укладення договорів із підприємцями. «Хочу спростувати чутки стосовно того, що цей ринок зникне чи на його місці буде торговельний комплекс. Ринок «Речовий» буде існувати. На сьогоднішній сесії депутати надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою для будівництва адміністративної будівлі з господарським блоком і камерою схову для підприємців. Зараз із 1900 місць у нас вже є 1700 договорів із КП «Полтава-Сервіс». Тут принципова позиція – із підприємцями підписано договір на 5 років, а не на 1 рік, як було раніше», – повідомив Олександр Мамай.

Журналісти поцікавилися підсумками діяльності міського голови, адже минув рівно рік із часу проведення місцевих виборів у Полтаві. Десять сучасних тролейбусів, ремонт асфальтного заводу і басейну «Дельфін», надання квартир сімом працівникам освіти – це лише частина зробленої за рік роботи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.