Можливості супутникового телебачення

Значний відсоток глядачів супутникового ТБ становлять жителі сільської місцевості, де послуги кабельного телебачення недоступні, а сигнал ефірного ТБ досить слабкий. Та навіть встановивши супутникову антену й отримавши доступ до великої кількості каналів, люди часто не можуть повністю задовольнити свої глядацькі симпатії. Адже нинішній телевізійний простір перенасичений низькоякісним телепродуктом.

За ініціативою заслуженого журналіста України, голови правління Всеукраїнського центру прес-клубів «Україна-Форум» Максима Рильського представників ЗМІ Полтавської, Харківської та Сумської областей запросили для участі в презентації нового бренда послуг платного супутникового телебачення ТОВ «Істіл Телеком Україна» – «Екстра ТБ». Участь у засіданні «круглого столу», який проходив у Харкові, взяв директор ТОВ «Істіл Телеком Україна» Джим Філіпофф. За його словами, дана послуга розрахована на глядачів, які потребують якісного телевізійного наповнення, адже вона відкриває доступ до ретельно відібраного пакета каналів, котрі на світовому рівні були визнані найбільш привабливими для глядацької аудиторії.

Орієнтуючись на вподобання та смаки середньостатистичної української родини, було сформовано п’ять тематичних пакетів: фільмовий, пізнавальний, спортивний, дитячий та універсальний. Кожен з них має по 7–8 телеканалів. Щоб абоненти змогли визначитися, який же саме пакет телеканалів їм найбільше потрібен, перші тридцять днів після активації карти умовного доступу «Екстра ТБ» вони зможуть користуватися усіма представленими пакетами.

Серед переваг платного супутникового телебачення, за словами Джима Філіпоффа, є те, що на запропонованих каналах майже відсутні рекламні вставки, які заважають перегляду улюбленого фільму чи передачі. Також, що не менш важливо, ця послуга не обтяжує абонента довгостроковими договірними зобов’язаннями, а надає йому право користуватися платним супутниковим телебаченням без письмового контракту. В разі потреби абонент може призупинити доступ до перегляду обраних ним каналів, щоб раціонально використати кошти з особистого рахунку.

– Цей проект має всі шанси на успіх в Україні. Обумовлено це низькою вартістю картки умовного доступу, щомісячної абонплати, а головне – наповненням телепростору якісним продуктом, – наголосив директор ТОВ «Істіл Телеком Україна» Джим Філіпофф.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.