Рекордам – дзвінкі імена

Нині приміщення не впізнати – відремонтовано велику ванну басейну, роздягальні, душові, реконструйовано трибуни для глядачів та накриття над ними, зроблено капітальний ремонт систем енергозабезпечення, водовідведення з очисткою та циркуляцією води, встановлено автоматичну систему для дезінфекції, зроблено сучасне покриття для підлоги… Роботи з реконструкції триватимуть і надалі. Всі, хто побачив оновлений спорткомплекс і міг порівняти з тим, що було, говорили – тепер у місті є басейн європейського класу, де можна проводити всеукраїнські й міжнародні змагання.

Спортсмени із задоволенням відзначали, що тепер у “Дельфіні” створені прекрасні умови для тренувань спортсменів і роботи викладацького складу, а також для навчання плаванню й оздоровлення полтавців. Тож до вже існуючих здобутків додадуться й нові рекорди. Нині у школі – понад 500 учнів.

– Мені, мабуть, найприємніше відкривати цей чудовий заклад після капітального ремонту, – сказав міський голова Полтави Олександр Мамай. – За 2–3 роки у Полтаві, найімовірніше, у мікрорайоні Алмазний, буде збудовано новий сучасний олімпійський басейн на 8 доріжок.

Чудовий настрій створили композиції зі спортивних і олімпійських пісень у виконанні юних вихованців Творчого центру Наталії Май, виступ танцюристів з ансамблю народного танцю “Барвінок” та гімнасток зі спортивної школи № 4.

Чисту, прозору воду блакитних доріжок відразу випробували плавці – показові запливи різними стилями здійснили ветерани спорту, багаторазові переможці й призери міжнародних змагань та нинішні вихованці спортивної школи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.