Нові призначення

29 вересня заступник голови ГоловКРУ Микола Гордієнко представив колективу КРУ в Полтавській області Михайла Кривошея. У зібранні взяв участь голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко.

***

Михайло Михайлович Кривошей народився у 1962 році в селі Бербениці Лохвицького району в родині колгоспника. Після закінчення школи навчався в Лубенському лісовому технікумі. Проходив службу в Збройних силах. Звільнившись у запас, працював у органах МВС. Закінчив Харківський юридичний інститут, Житомирський інженерно-технологічний інститут.

Михайло Кривошей працював першим заступником голови – начальником управління податкової міліції ДПА у Полтавській та Житомирській областях; першим заступником начальника, начальником УБОЗ УМВС України в Полтавській області. Обирався депутатом Полтавської і Житомирської обласних рад, відзначений державними та відомчими нагородами. Депутат Полтавської обласної ради нинішнього скликання. Має спеціальне звання: генерал-майор податкової міліції. Одружений, має сина та доньку.

Прес-служба КРУ

в Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.