“Ворскла” – “Динамо” – 1:2

Цього разу гості розпочали поєдинок дуже повільно. "Ворскла" ж виглядала більш жваво. Мабуть, саме тому наші земляки й забили першими. Безус, який із кожним матчем прогресує, віддав чудовий пас на Кривошеєнка, а той перевів м’яч на вільного Краснопьорова – 1:0.

А от у "Динамо" в атаці у першій половині зустрічі був повний ступор. За відсутності Ярмоленка, якому тренер нарешті дав можливість перепочити, Ідейе і Мілевський не створювали небезпечних комбінацій. Відтак у другому таймі Сьоміну все ж довелося випускати Ярмоленка рятувати свою команду. І ця заміна спрацювала. Спочатку Ідейе зрівняв рахунок. А вже через шість хвилин Ярмоленко вивів гостей вперед.

Після забитого гола футболісти "Динамо" стали грати від оборони, а у "Ворскли" вже не вистачало сил, аби змінити рахунок на табло. Хоча шанси зробити це були у Курилова й Ребенка. Але рахунок так і залишився незмінним – 1:2.

У недільному матчі "Ворскла" грала таким складом: Долганський, Даллку, Краснопьоров, Безус (Сачко, 66), Кривошеєнко (Громов, 89), Янузі (Маркоскі, 60), Селін, Ткачук, Чеснаков, Курилов, Ребенок.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.