Пробіг із вірою у серці

Зібрані таким чином кошти буде спрямовано на допомогу дітям із захворюваннями серця. Компанія “Данон” закликає усіх – представників влади, ЗМІ та бізнесу – посприяти у реалізації проекту.

Рішення перетворити “Пробіг із вірою у серці” на подію національного масштабу було прийняте організаторами за підсумками минулого року. В 2010 році 2500 учасників забезпечили збір 70 000 грн для купівлі медичного відеоустаткування для кардіоцентру Херсонської обласної дитячої лікарні. Символічно, що забіг відкрили діти, яким нещодавно провели операцію на серці. Таким чином вони продемонстрували, що навіть після встановлення діагнозу “вада серця” можна жити повноцінним життям – за умови, що вчасно проведено діагностику та здійснено операцію. У реалізації проекту допомогли представники місцевої влади, зокрема міський голова Херсона Володимир Сальдо, який не тільки активно підтримав ідею проведення “Пробігу із вірою у серці”, а й став одним із головних бігунів. У 2010 році “Пробіг із вірою у серці” став частиною офіційних заходів із нагоди святкування Дня міста Херсона.

“Пробіг із вірою у серці” – унікальна соціальна ініціатива компанії “Данон”, яка реалізується зусиллями працівників компанії при підтримці та за спонсорською участю організацій-партнерів. За попередніми даними, генеральним спонсором проекту “Пробіг із вірою у серці” у 2011 році стане виробник спортивного одягу New Balance. Cтежте за підготовкою до марафонів за веб-адресою: www.heartrun.com.ua.

Оргкомітет акції.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.