Покінчили життя самогубством…

Ще одна сварка в Кременчуці призвела до трагічних наслідків. 32-річний місцевий житель через ревнощі почав сваритися з дружиною. В запалі чоловік, у присутності тещі, ухопив кухонний ніж та наніс собі удар в груди. У результаті отриманої травми він невдовзі помер.

Стрибок з 3-го поверху будинку став фатальним для 46-річного непрацюючого полтавця. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він вистрибнув з вікна. "Швидка допомога" доставила  постраждалого в реанімацію обласної клінічної лікарні, де він помер.

Того ж дня  на станцію "швидкої допомоги" Карлівської центральної районної лікарні привезли  48-річного непрацюючого мешканця  Попівки. Чоловік намагався покінчити життя самогубством, спричинивши собі ножове поранення в живіт. Протягом кількох годин лікарі намагалися врятувати чоловіка. Під час операції він помер.

У Лубенському районі у своєму домогосподарстві повісився 19-річний юнак. Раніше він уже висловлював наміри покінчити життя самогубством. Що саме спонукало його до такої дії, зараз  встановлюють правоохоронці.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.