На зв’язку з читачем

Приємно, що цього дня до пошти завітало багато прихильників “Зорі Полтавщини”, які мали можливість “наживо” поспілкуватися із журналістами улюбленого видання. Ми також залюбки поспілкувалися з читачами, дізнаючись про те, чим все-таки їх приваблює наше видання, які матеріали запам’яталися, де і в чому, можливо, недопрацьовує колектив редакції, висвітлюючи актуальні теми життєдіяльності області й району, трудових колективів, громад. Все це редакційними працівниками взято на замітку як керівництво до дії у подальшій роботі.

Наші читачі висловлювали думку про те, що в останні роки газета стала набагато змістовнішою й цікавішою. А на підтвердження цього одразу ж продовжували передплату на “Зорю Полтавщини” на II півріччя нинішнього року.

Серед наших постійних читачів у Карлівці – Марія Григорівна Середа. Уже багато років вона передплачує саме “Зорю Полтавщини”. А от Надія Рубець уподобала газету три роки тому й з тих пір теж стала нашою постійною читачкою.

“Завдяки “Зорі Полтавщини” я завжди – у курсі всіх подій, які відбуваються в області. Газета найпершою серед усіх обласних видань інформує про це читачів, адже виходить не один раз на тиждень, як інші видання, а тричі – у вівторок, середу і п’ятницю. Тож і новини у ній – більш оперативні. Також мені дуже подобаються тематичні додатки до газети, які виходять щоп’ятниці. В них завжди є різні поради: щодо городництва, ведення домашнього господарства, рецепти народної медицини та багато іншого”, – говорить пані Надія.

 Ті ж, хто передплачував саме у цей день “Зорю Полтавщини”, отримували спеціальні призи від редакції – фірмові “зорянські” футболки, чашки, блокноти та багато інших сувенірів. Усі безкоштовно отримали свіжий номер газети.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.