Традиційне свято спілкування

Першою передплатила улюблену "Зорю Полтавщини" миргородчанка Ірина Яценко. Несподівано для себе отримала за це бонус – спеціальний приз від редакції. Жінці приємно: вона – давній друг газети, оскільки працює листоношею. Далі безперервним потоком підходили інші передплатники. Викладач Хомутецького ветеринарно-зоотехнічного технікуму Наталія Семенюта щиро зізналася, що йшла на базар по розсаду, проте, побачивши пожвавлення біля зорян, звернула до них, щоб оформити передплату на улюблене видання. А пенсіонерка Юлія Кривушенко взагалі йде по життю із "Зорею Полтавщини" понад двадцять років. "Читаю її від першої до останньої сторінки, завжди з нетерпінням чекаю додатків – там стільки корисної інформації!" – розповіла вона.

Окрім оформлення передплати на улюблені видання, присутні на заході мали також можливість отримати необхідну інформацію від поштовиків щодо надання нових послуг.

***

Для котелевців День передплатника став традиційним святом спілкування. Жителі райцентру, як і кожного року, поспішали до місцевого цеху обслуговування споживачів (ЦОС)         № 4 Полтавської дирекції УДППЗ "Укрпошта", щоб оформити передплату на свої улюблені видання, зокрема на "Зорю Полтавщини".

– "Зоря…" користується у нас великим попитом. Я працюю близько сорока років у поштовому відділенні й з упевненістю можу сказати, що вона – найулюбленіше видання котелевців, – повідомив  начальник цеху обслуговування споживачів (ЦОС) № 4 Полтавської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Володимир Мачушка. За його словами, "Зорю Полтавщини" активно передплачують не лише жителі районного центру, а й потужні організації, такі, як СВК "Батьківщина", ТОВ "Агрофірма "Маяк", СТОВ "Скіф", районна бібліотека, й інші.

Приватний нотаріус Зінаїда Соломко зізнається, що з нетерпінням чекає чергового номера "Зорі Полтавщини":

– Газета настільки цікава, що читаю її, не відриваючись.  Все написано до ладу, висвітлено найбільш актуальні питання. Дуже подобаються оповідання. Найбільше люблю п'ятничні додатки. Чоловік, до речі, також.

Підтвердженням її слів є тривалість передплачування видання. Вона солідна – із 1973 року.

– "Зоря Полтавщини" і справді є газетою рідного краю, – підтримує розмову головний спеціаліст відділу ведення державного реєстру виборців Котелевської райдержадміністрації Іван Лях, який є незмінним шанувальником видання. – У ній чимало цікавого, особливо мені подобається читати про молодь.

День передплатника – це ще й нагода читачам висловити свої побажання і зауваження журналістам. Дехто цим одразу скористався. "Мені, як юристу, хотілося б частіше бачити на газетних шпальтах консультації щодо земельного права, бо нині це надзвичайно актуально", – говорить Зінаїда Соломко. "Окрім того, нам, сільським людям, корисно дізнаватися про новітні технології з вирощування сільськогосподарських культур, розведення тварин. Пишіть про це побільше – ми чекаємо", – стверджує Іван Лях.

Задоволені читачі ще довго ділилися враженнями від улюбленої газети, вносили свої пропозиції.

“Зоря Полтавщини” – газета рідного краю

Триває передплата “Зорі Полтавщини” на друге півріччя 2011 року. Як і раніше, редакція нашої газети залишає пільгову ціну для пенсіонерів, ветеранів війни і праці, учасників й інвалідів війни, інвалідів праці та дитинства, студентів вузів, технікумів та учнів профтехучилищ, яка становить:

на місяць – 10,5 грн,

на квартал – 31,5 грн,

на півроку – 63 грн.

Для інших передплатників та підприємств і організацій:

на місяць – 14,5 грн,

на квартал – 43,5 грн,

на півроку – 87 грн.

Передплатний індекс – 61131.

Індекс для передплатників за межами області – 23534.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.