ЗНО не за горами!

Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко повідомив, що педагогами області проведено високоефективну роботу щодо організації тестування, у ньому візьмуть участь 9675 осіб, а це означає, що навчання вирішили продовжувати майже 90 відсотків випускників нинішнього року. Тестування відбудеться у п'яти містах: Полтаві, Кременчуці, Миргороді, Лубнах, Гадячі, у його пунктах працюватимуть 2000 полтавських учителів та викладачів.

Дуже важливо, щоб кожен зареєстрований вчасно прибув до місця тестування, заздалегідь уточнивши, як туди дістатися. На сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти подані схеми, як доїхати до кожного пункту. Допуск до тестування відбуватиметься з 10.15 до 10.50, вся процедура чітко хронометрована. При собі учасники ЗНО повинні мати всі необхідні документи – сертифікат ЗНО, паспорт та запрошення-перепустку.

Якщо поштою запрошення з якихось причин абітурієнт не одержав, він сам може знайти його на персональній сторінці в Інтернеті й роздрукувати, доступ до цієї сторінки здійснюється за номером та пін-кодом сертифіката ЗНО. Те ж саме стосується й результатів ЗНО.

Олександр Сидоренко просив абітурієнтів та їхніх батьків бути дуже уважними, щоб не втратити рік навчання через власну неуважність.

Для тих, хто з об'єктивних причин не зможе взяти участь в основній сесії ЗНО,              буде проведена додаткова – з 27 червня по 5 липня.

Всю необхідну інформацію абітурієнти можуть знайти на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти: http://zno-kharkiv.org.ua

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.