Сесія міської ради

Сесія звернулася до обласної ради з проханням про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області міського КП “Полтаватеплоенерго”. Борг цього підприємства за газ становить 1,6 мільйона гривень.

Депутати затвердили міську Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2011–2015 роки. Для підготовки табору “Олімпійські надії” до початку оздоровчого сезону перерозподілені затверджені асигнування профільного управління на суму 60 тисяч гривень. Встановлені межі земельних ділянок на місцевості, зокрема визначена площа кількох полтавських парків. КП “Полтава-Сервіс” передано в оренду на 5 років кілька земельних ділянок. Ще дві ділянки отримала фірма “Торгсервіс”. Вона перерахує на ремонт басейну “Дельфін” 800 тисяч гривень.

Як повідомив на традиційній прес-конференції по завершенні сесії міський голова Олександр Мамай, на ремонт ліфтів у Полтаві виділено 1 мільйон гривень. Нині в місті налічується 52 проблемних підйомники.

Відповідаючи на запитання журналістів, Олександр Мамай поінформував, що ремонт полтавських доріг розпочнеться 10 травня. До цього потрібно провести тендер, аби визначити підприємство, яке запропонує найдешевші й найякісніші послуги.

А тендер на закупівлю десяти нових тролейбусів виграло АТ “АК “Богдан Моторс”. Міський голова зазначив: новий транспорт до 1 вересня виїде на кільцеві маршрути. Машини обладнають підйомниками для інвалідів на візках.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.