Спорт

Це, зокрема, майстер спорту з веслування на байдарках і каное, член національної збірної України, учасниця I юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі Марія Кічасова; кандидат у майстри спорту (кмс) з плавання, рекордсмен України на дистанції 50 м Євген Ковш; кмс із хокею на траві, член національної збірної України Альона Погоріла; неодноразовий переможець та призер всеукраїнських змагань із плавання серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату, член збірної України Вадим Кущ; чемпіонка області, дворазова чемпіонка вищої юнацької баскетбольної ліги Валентина Смєтрова; чемпіонка України 2010 року з легкої атлетики, член збірної Полтавщини Ірина Шевченко; неодноразовий переможець і призер всеукраїнських та обласних змагань із вільної боротьби Віктор Блащак. Сума стипендії становить 400 гривень на місяць.

Здобутки полтавців

цими днями в Мукачевому завершився відкритий чемпіонат України з розв’язування шахових композицій, у якому взяли участь близько 40 спортсменів із Білорусі, Польщі, Словаччини, Чехії та України.
Вдало виступили на змаганнях і наші земляки – збірна Полтави у складі Володимира Погорєлова, Романа Євстигнєєва, Валерія Копила й Олексія Соловчука стала переможцем турніру в загальнокомандному заліку. А Валерій Копил, набравши 69 очок із 90 можливих, був переможцем і в особистому заліку.  

Шовковський зіграв 500 матчів за “Динамо”

матч 21-го туру Прем’єр-ліги між столичним “Динамо” та полтавською “Ворсклою” став  500-м для голкіпера киян і національної збірної України Олександра Шовковського. Цієї цифри він досяг, виступаючи за “динамівців” із 1993 року (з урахуванням ігор у єврокубках).
Перед початком зустрічі з “Ворсклою” Олександру Шовковському вручили почесний приз, заснований газетою “Український футбол” та інформаційним відділом ФК “Динамо”.

Завершення кар’єри відбудеться в Росії

Один із найкращих захисників в історії футболу бразилець Роберто Карлос на два з половиною роки підписав контракт із махачкалінським клубом “Анжи”. Але і після завершення кар’єри гравця планує залишитися в Росії, продовживши роботу в клубі як менеджер.
До речі, 37-річний екс-гравець мадридського “Реала” та збірної Бразилії отримуватиме у Росії 6,5 мільйона доларів на рік.

Підготувала Анна ГОНЧАРЕНКО.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.