Спорт

“Динамівці” повернулися до Полтави переможцями. Другими були росіяни, а замкнули трійку призерів господарі турніру – гандболісти місцевої “Машеки”.

…і вийшли до “Фіналу чотирьох”

підопічні Андрія Портного, перемігши в обох матчах суперників із запорізького ЗНТУ-ЗАБ-СДЮШОР (39:27 і 27:21), потрапили до четвірки команд, які поведуть боротьбу за Кубок України.
В інших матчах 1/4 фіналу зафіксовано такі результати: ЗТР (Запоріжжя) – “Буревісник” (Луганськ) – 42:26 і 32:24 (обидва матчі відбулися у Запоріжжі); “Будівельник” (Бровари) – “Авіатор” (Київ) – 30:29 і 26:22. У зв’язку з участю у міжнародному турнірі у Молдові южненський “Портовик” відмовився від подальшої боротьби (як стало відомо, український клуб став переможцем турніру). Тож до заключного етапу змагань без ігор вийшов запорізький “Мотор-ЗНТУ-ЗАБ”. “Фінал чотирьох” заплановано на 15–17 квітня.
У п’ятницю, 25 березня, поновлюються ігри чоловічої Суперліги. У матчі 20-го туру полтавські “динамівці” на своєму майданчику прийматимуть команду “Мотор-ЗНТУ-ЗАБ” (Запоріжжя). Початок –   о 18.00.

Повернулися з нагородами

у  Харкові відбувся чемпіонат України з військово-спортивного багатоборства, який зібрав близько 700 спортсменів із усіх куточків нашої країни. Участь у змаганнях узяла й збірна команда Полтавського обласного військово-спортивного центру “Воїн” (керівник – Олег Бариш). Кращі спортсмени визначалися у триборстві: стрільбі з гвинтівки, рукопашному бою, володінні холодною зброєю (макетом ножа).
Серед дорослих перше місце виборов Станіслав Пашолка (вагова категорія – понад 95 кг). Серед юнаків у категорії до 75 кг срібними призерами стали Андрій Тимошенко (вікова категорія – 14–15 років) і Дмитро Макаренко (16–17 років). “Бронзу” завоювали Гліб Стрижко (14–15 років, вага – до 50 кг) і Владислав Логвін (12–13 років, вага – до 40 кг). Серед дівчат у полтавців кращою була Марина Спинжар (до 55 кг), у якої також бронзова медаль.
Участь наших земляків у змаганнях стала можливою завдяки сприянню управління з питань фізкультури та спорту ОДА, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, а також керівництва ЗОШ №4, на спортивній базі якої спортсмени тренувалися.

Підготувала
Анна Гончаренко.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.