“Виховання”… сокирою

Вже наступного дня хлопчина зайшов до сусіда, легковажно забувши про погрози. Однак дядько Андрій ще не встиг охолонути й одразу “провчив” малого, вдаривши його двічі кулаком у вухо. Коли ж Сашко спробував захиститися, то ще більше розлютив чоловіка – останній схопив сокиру та обухом пройшовся хлопчині по ключиці.
Зрозумівши, що дядько Андрій не жартує, Сашко кинувся навтьоки. Сусід не відставав від малого і, коли той був уже біля хвіртки, черконув лезом сокири по спині. Врешті чоловік наздогнав хлопчину, коли той перечепився через сніжний замет і впав. Насамкінець дядько Андрій вдарив Сашка сокирою по правій руці та наказав більше ніколи не заходити на його подвір’я.
Діставшись додому, хлопець ані словом не прохопився батькам про сусідську “науку”. Не- зважаючи на біль, хотів тихенько прошмигнути до своєї кімнати, однак мати помітила розірваний одяг. Коли ж жінка роздягла сина, то вжахнулася від численних синців і саден на його тілі. Тільки тоді Сашко розповів про денні пригоди. Батьки одразу відвезли його до лікарні та звернулися із заявою до міліції.
Сусід пояснив правоохоронцям, що хотів провчити сусідського хлопчика за пустощі. Нині правоохоронці збирають необхідні документи для притягнення “вихователя” до кримінальної відповідальності за статтею 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.