Кубок поїхав у Машівський район

За почесний трофей боролися чотири кращих колективи з різних куточків нашої держави. У першому півфінальному поєдинку жереб звів “Інбев” (Житомир) та херсонську “Іверію”. Долю зустрічі вирішили післяматчеві пенальті (основний час завершився внічию – 3:3), які краще реалізували житомиряни. В іншому півфіналі зустрілися наші земляки – спортсмени команди “Нове життя” (с. Андріївка Машівського району) та футзалісти команди шахти імені Засядька (Донецьк). Перша ж атака господарів принесла успіх, а за хвилину рахунок був уже 2:0 на їхню користь. До фінальної сирени гості так і не змогли оговтатися від такого старту полтавців і в підсумку поступилися – 3:7.
У матчі за “бронзу” донеччани доволі легко обіграли херсонську команду – 12:3. Окрасою ж турніру стала фінальна гра, яка тримала численних глядачів у напрузі до останніх секунд. Полтавці повели в рахунку вже на 15-й секунді (відзначився Сергій Анцупов), а всередині першого тайму Максим Воронін подвоїв його. Після перерви картина гри різко змінилася – ініціативою заволоділи суперники (до речі, у фіналі в складі “Інбеву” з’явилася нова четвірка досвідчених гравців, яких не було першого дня), котрим вдалося відквитати один м’яч. Але полтавці вистояли й стали володарями почесного трофея. Нагадаємо, що минулого року переможцями була команда “Продексім” (Херсон).
“Олімпійський” відкриють у День Незалежності
Головну арену країни на Євро-2012 – НСК “Олімпійський” у Києві – відкриють у день 20-річчя Незалежності України. Стадіон, який прийматиме вирішальний матч європейської першості, планують презентувати театралізованою церемонією 24 серпня цього року.
Роботи з реконструкції спортивного об’єкта мають бути завершені до 1 липня 2011 р. А перший футбольний матч, у якому зіграє київське “Динамо” у рамках єврокубків, на стадіоні-красені відбудеться у вересні.
Футболісти стануть на лижі?
Гірськолижний курорт у селищі Славське на Львівщині готуватиметься не лише до можливої Олімпіади 2022 року, а й до Євро-2012.
Будуть зроблені пропозиції щодо реконструкції старих і зведення нових об’єктів. Зокрема планується будівництво стадіону в Славському, кількох готелів, комунальних мереж і під’їзних доріг. Водночас враховано можливості підготовки згідно з програмою “Олімпійська надія-2022”.
Десять мільярдів – на нові дороги
У 2011 році Уряд України виділить 10 млрд грн на розвиток автомобільних доріг. Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров. Він сказав, що в першу чергу повинні будуватися та реконструюватися ті автошляхи, які будуть задіяні в рамках підготовки України до Євро-2012.
Стюардом можна стати за 2760 гривень
Курси стюардів, що обслуговуватимуть матчі Євро-2012, можна буде пройти за 23 дні, й коштуватимуть вони 2760 гривень (проживання та харчування), повідомив заступник начальника Управління організації служби Департаменту Державної служби охорони Олександр Чекмарьов.
Програма підготовки стюардів буде відкрита за пропозицією ДДСО  при МВС України. Навчання передбачатиме тактико-спеціальну підготовку, вивчення іноземної мови, основ криміналістики, спецтехніки, професійної психології, професійного спілкування, етики та культури, а також заняття з фізичної підготовки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.