Нові призначення

Заступник Генерального Прокурора України Віктор Войцишен за дорученням Генерального Прокурора України подякував колишньому прокурору області Анатолію Мельнику за роботу (як ми вже повідомляли, Анатолій Мельник призначений заступником Генерального Прокурора України – прокурором
м. Києва. – Ред.) і представив колективу прокуратури області нового керівника.
***
Роман Андрєєв народився у 1969 році в м. Слов’янську Донецької області. Після закінчення Саратовської державної академії права у 1995 році розпочав роботу в органах прокуратури стажистом на посаді помічника прокурора Ленінського району м. Донецька. Згодом працював старшим слідчим, помічником прокурора та прокурором в органах прокуратури Донецької області. У листопаді 2010 року призначений заступником прокурора Донецької області, а в грудні 2010-го – першим заступником прокурора Донецької області.
За сумлінне виконання службових обов’язків неодноразово заохочувався Генеральним Прокурором України та прокурором Донецької області.
У заході з нагоди представлення прокурора Полтавської області взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, керівники правоохоронних органів області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.