Виконавча влада

Йшлося, зокрема, про створення у сільській місцевості у межах адміністративно-територіальних одиниць навчально-виховних комплексів, налагодження безперебійної системи регулярного безоплатного підвезення учнів до освітніх закладів. Суттєвих змін потребує стан матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів, у тому числі комп’ютерною технікою. Необхідно забезпечити систематичне та якісне підвищення професійного рівня вихователів і педагогів. Крім проблем, говорилося й про позитиви. Так, протягом 2010 року на Полтавщині відновили свою роботу 24 дитячих садки
Автори програми прагнули врахувати всі актуальні проблеми галузі, однак не менше уваги приділено й перспективним питанням, у тому числі підтримці талановитої молоді. Розв’язання проблем вимагає скоординованих на обласному рівні дій місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних підрозділів відповідних державних служб. Для реалізації програми визначено фінансові ресурси з обласного та місцевих бюджетів. Прийнято рішення винести програму на розгляд сесії обласної ради.
Обговорювали на апаратній нараді й перспективи зеленого туризму, для якого область має широкі можливості. Все більш популярним стає і культурно-пізнавальний туризм, активно використовуються етнографічні маршрути. Нині профільним відділом ОДА розробляються заходи з розвитку в області туризму на подальші роки.
Нараду вів заступник голови облдержадміністрації Віктор Животенко. У її роботі взяв участь голова обласної ради Іван Момот.

Віктор КІКОТЬ
Головне управління інформаційної та
внутрішньої політики облдержадміністрації
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.