Полтава і полтавці

Депутати затвердили Програму соціального забезпечення та соціального захисту населення “Турбота” на 2011 рік. Для її заходів використають 4,5 млн грн. На сесії також було прийнято Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування Полтави у засобах масової інформації на 2011 рік, яку представила секретар міської ради Оксана Деркач.  
На традиційній прес-конференції Олександр Мамай наголосив, що особлива увага приділятиметься оновленню транспортного парку обласного центру, зокрема, є наміри придбати 10 нових тролейбусів для КП “Полтаваелектроавтотранс”, провести капітальний ремонт діючих машин. “Хочемо організувати Центр підтримки дітей-інвалідів, де працювали б лікарі, а діти могли отримати належні послуги. Маємо намір придбати кілька автомобілів “Газель”, обладнаних для перевезення дітей-інвалідів”, – підкреслив міський голова Полтави.
Продовжуючи транспортну тему, перший заступник міського голови В’ячеслав Стеценко, котрий брав участь у прес-конференції, повідомив, що невдовзі буде оголошено конкурс на кращі проекти архітектурного вирішення зупинок громадського транспорту в Полтаві. На оновлених зупинках будуть торгові кіоски й таблички з розкладом руху. Електронні навігатори в автобусах дозволять диспетчерам постійно фіксувати, де знаходиться кожний транспортний засіб, і контролювати дотримання ними графіка. 

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.