Інформація

Захід пройшов при підтримці міського голови Полтави, лідера громадського об’єднання “Наш дім – Полтава” Олександра Мамая, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадськості.
Під час першого конкурсу “Привітання янголів” хлопці та дівчата розповіли глядачам про себе. Свої таланти вони демонстрували під час виконання “Домашнього завдання”. Також конкурсанти показали колекцію карнавальних костюмів та вечірніх нарядів. У перервах між виступами звучали біблійні розповіді про народження Ісуса Христа.
Конкурс проходив у трьох вікових групах: діти 4–7 років, 8–10 і 11–13 років. Перемогу здобули Олексій Ткаченко, який отримав Гран-прі – путівку до міжнародного дитячого центру “Артек”, і Маша Хижко, їй вручили головний подарунок від Олександра Мамая – магнітофон. Приз глядацьких симпатій здобула Анастасія-Анна Рафанумезана.
Під час святкового вечора проходив збір коштів на придбання спеціального медичного обладнання для Полтавської дитячої лікарні (відділення онкогематології). Діти пільгових категорій, які завітали на конкурс, отримали від представників міської влади солодкі подарунки.

Тетяна ТИМЧЕНКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.