Приємні подробиці

Школярів та вчителів привітали перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко, голова райдержадміністрації Валерій Книш, голова районної ради Ольга Мохун, інші керівники району, а також спонсор, керівник ПСП «Дружба», депутат районної ради Сергій Семигреєнко.
В Оболоні гості завітали на шкільну виставку, де всі експонати були виготовлені учнями. Також школярі підготували святковий концерт. Володимир Онищенко у своєму виступі, зокрема, наголосив: «Я радий, що ми з вами обрали вірний шлях, а значить, економічний стан України буде лише покращуватися. Керівництво району, як і керівництво області, сьогодні працює як ніколи злагоджено, всіляко підтримуючи лінію, визначену Президентом України Віктором Януковичем. І мені дуже приємно, що особисто я зміг зробити для людей щось корисне, хороше. Вважаю, що на досягнутому не треба зупинятися, і зі свого боку можу пообіцяти, що зроблю все можливе, щоб жителі Семенівського району відчули турботу влади».
Також радо вітали гостей і у Наріжжі. У приміщенні школи з нагоди цієї визначної події зібралося багато жителів села, адже шкільний автобус для такого віддаленого населеного пункту – необхідність. Після вручення сертифіката на шкільний автобус присутні тепло привітали вчителя фізкультури Володимира Касяненка, який виходить на пенсію, та вручили йому пам’ятні подарунки.
Жителі Наріжжя щиро дякували посадовцям і спонсорам за турботу, а голова районної державної адміністрації Валерій Книш підкреслив, що керівництво району спільно з керівниками області докладуть максимум зусиль, щоб у жителів Семенівського району з’явилася тверда впевненість у завтрашньому дні.

Ярослав ТКАЧЕНКО
Журналіст
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.