Приємні подробиці

Втім, народжувати їм довелося у різних містах. Шостого грудня Світлану доправили до Полтави, де й з’явилися на світ троє хлопчиків – Андрій, Дмитро та Ілля. Їхнього батька Юрія добре знають у рідних Садках та інших селах Кам’янопотоківської сільської ради як депутата сільської ради минулого скликання. Тож сільська громада готується урочисто зустрічати щасливу родину вдома, де на них також чекає 13-річний син Владислав.
Лариса Олексієнко народила трійню у Кременчуцькому пологовому будинку. Разом із чоловіком Анатолієм вони чекали на таку подію впродовж семи років. У родині Лариси були двійнята, тому вона очікувала, що й сама може стати мамою двійні. Та коли лікарі спрогнозували трійню – радості не було меж. Ще більше зраділа, коли побачила двох хлопчиків і донечку. Дівчинку нарекли Вірою, хлопчиків – Михайликом і Костиком.
Голова Кременчуцької райдержадміністрації Юрій Нагорний і голова Кам’янопотоківської сільської ради Олександр Романець готують привітання та подарунки щасливій, тепер уже багатодітній, родині Світлани та Юрія Дубів, плануючи відвідати їх вдома.
А міський голова Кременчука Олег Бабаєв, представники влади міста вже поздоровили Ларису та Анатолія Олексієнків із народженням трійні. Подружжю вони вручили сертифікат на 10 тисяч гривень для придбання всього необхідного для малюків.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.