Комунальне господарство

За словами першого заступника начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександра Тонкова, комунальні служби області своєчасно підготували до роботи в зимовий період котельні та виконали ремонтно-профілактичні роботи на тепломережах. Тож із настанням морозів, за інформацією Олександра Тонкова, ніяких серйозних збоїв із теплозабезпеченням на Полтавщині не зафіксовано. Всі заклади охорони здоров’я, освіти й культури працюють у звичному режимі. Без централізованого теплопостачання не залишився жоден житловий будинок. В головному управлінні ЖКГ створено спеціальну диспетчерську службу, головним завданням якої є моніторинг ходу опалювального сезону в області та відповідне реагування за умов виникнення збоїв у водо-та теплозабезпеченні житлового фонду і бюджетних установ. Тож аварійні ситуації, якщо такі виникають, усуваються терміново. Своєчасно і в повному обсязі отримала Полтавщина й ліміти на природний газ.
Звернень від мешканців області про збої із теплозабезпеченням станом на 2 грудня, за інформацією начальника центру пропаганди головного управління МНС у Полтавській області Віталія Шкаревського, до зазначеної служби не надходило.
Як повідомили наші кореспонденти, відчутних збоїв із теплозабезпеченням освітніх та лікарняних закладів і житлового фонду в перші дні грудня в області не виникало. Котельні й топочні працюють у штатному режимі.

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.