Приємні подробиці

У вітальному слові міський голова Олег Бабаєв від імені кременчужан подякував своєму попередникові Миколі Глухову та депутатам міської ради V скликання за всебічну підтримку в справі будівництва стадіону. Також слова подяки він адресував голові облдержадміністрації Олександру Удовіченку, завдяки якому з бюджету області на ці цілі було виділено 1 млн грн. Вітаючи всіх присутніх на урочистостях, Олег Бабаєв наголосив, що футбольне поле зі штучним покриттям, яке з’явилося у Кременчуці, є одним із найкращих у регіоні та Україні. Саме тут тепер зможуть тренуватися гравці футбольного клубу “Кремінь”. А оскільки стадіон є комунальною власністю міста, то він завжди буде відкритим і доступним для кожного.
Новобудова за всіма стандартами відповідає європейським вимогам. Зокрема, стадіон може вмістити 1500 глядачів. Футбольне поле зі штучним покриттям має розміри 105 на 65 метрів, що цілком відповідає вимогам УЄФА та Футбольної федерації України для команд другої ліги.
Із вагомою подією кременчужан та шанувальників футболу привітали гості Олег Надоша, Володимир Онищенко та Анатолій Дяченко. Олег Бабаєв, окрім подяк спонсорам і почесних грамот керівникам будівельних та підрядних організацій, для усіх присутніх підготував особливий подарунок. На його запрошення до Кременчука завітали ветерани команди “Динамо” (Київ), які провели товариський матч із ветеранами команди “Кремінь”. Уболівальники мали змогу насолодитися грою таких зірок українського футболу, як Володимир Безсонов, Віталій Косовський, В’ячеслав Кернозенко, Володимир Трошкін, Віктор Несташевський, Юрій Дмитрулін, Олександр Радченко, Володимир Лозинський, Сергій Федоров, та інших.
У складі “Кременя” на поле вийшов і Олег Бабаєв, який є не тільки президентом футбольного клубу “Ворскла”, почесним президентом футбольного клубу “Кремінь”, а й вправним футболістом. Саме це він і довів, забивши у ворота динамівців єдиний гол. Загальний рахунок матчу – 3:1 на користь киян. Футбольне свято завершилося яскравим феєрверком.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.