Прес-конференції

“Нині тривають переговори між владою і страйковим комітетом, котрий організовує вуличні акції з приводу внесення змін у Податковий кодекс. У принципі це абсолютно нормальна ситуація, коли шляхом переговорів ведеться відпрацювання нормативного документа. Зрозуміло, що він – не ідеальний, проте це один із найліберальніших кодексів у Європі, м’який до бізнесу та підприємництва”, – підкреслив Валерій Пархоменко.
На прес-конференції йшлося про те, що нині в Україні – близько двох мільйонів підприємців. Чимало з них працюють за фіксованим податком. Відповідно до нового Податкового кодексу для підприємців, котрі торгують на ринках, фіксований податок буде скасовано.
“У першу чергу документ спрямований на захист вітчизняного товаровиробника й на те, щоб сприяти роботі економіки для отримання місцевих податків і зборів. Підприємці, які працюють на ринках, платять значний ринковий збір своїм орендодавцям, які у свою чергу отримують великі доходи і теж платять фіксований податок. Тому має бути соціальна справедливість. Президент, уряд роблять все можливе, щоб влада і бізнес знайшли спільну мову”, – зазначив Валерій Пархоменко.

Вікторія БЕЗДУДНА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.