Полтава і полтавці

– У навчальному корпусі, який свого часу збудували, створені чудові умови, але в ньому немає можливості проводити заняття в одну зміну, тому цей комплекс дуже потрібен. Хочемо, щоб на Полтавщині був юридичний вуз, який би давав можливість молодим людям отримати глибокі знання, стати справжніми фахівцями, – говорить Василь Тацій.
Відповідно до проекту новий комплекс юридичної академії, окрім навчального корпусу, включатиме гуртожиток для студентів на 300 місць, їдальню, бібліотеку, басейн, спортзал. Одне слово, будуть створені всі умови для успішного навчання студентів та розширення напрямків підготовки юристів на Полтавщині.
Василь Тацій запевнив, що студентів забезпечать якісним житлом на рівні тризіркових європейських готелів, адже чотири об’єкти юридичної академії входять у програму підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу “Євро-2012”.
Наступного навчального року планують ввести у дію гуртожиток, учбовий комплекс вводитимуть поетапно. “Через рік ви цього місця не впізнаєте, – запевнив Василь Тацій. – Новобудова стане окрасою Полтави”.

Наталія ВІСИЧ
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.