Автомобілі й комп’ютери – державтоінспекторам

– Сьогодні продемонстровано, що проблеми територіальної громади, а саме безпека наших громадян, – у центрі уваги облдержадміністрації та обласної ради, – наголосив Віктор Животенко. – Таке рішення приймалося спільно й стало яскравим свідченням  конструктивної співпраці між законодавчою і виконавчою гілками влади.
– Державтоінспекцією започаткована програма щодо безпеки на автошляхах області, – розповів депутат обласної ради Владислав Руденко. – Отож облрадою цього року було виділено 200 тисяч гривень на придбання автомобілів та комп’ютерної техніки. Сподіваюся, наш приклад наслідуватимуть і в інших областях України.
– Дякую, що влада підтримала підрозділи Державтоінспекції, – сказав начальник УДАІ УМВС у Полтавській області полковник міліції Олександр Штепа. – Отримані автомобілі використовуватимуться для обслуговування дорожньо-патрульною службою доріг державного значення: Київ – Харків та Полтава – Олександрія. Для нас це – суттєва допомога. Адже із 256 авто, які є на балансі Державтоінспекції, 186 підлягають списанню.
Начальник УМВС України у Полтавській області Олександр Рудяк повідомив, що наступного тижня ще 31 автомобіль буде вручено полтавським правоохоронцям. А це значно підвищить якість їхньої роботи.
Цього ж дня було презентовано новий апарат “Drager Alkotest”, який відтепер використовуватимуть працівники ДАІ. Компактний, розміром із мобільний телефон, і зручний в експлуатації прилад допоможе швидко й точно визначити, чи перебуває водій у стані алкогольного сп’яніння.
Після урочистостей було проведено нараду, на якій підбили підсумки роботи підрозділів Державтоінспекції за 9 місяців нинішнього року.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.