Полтавщина

Перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Онищенко підкреслив, що демократичний розвиток держави значною мірою залежить від сумлінного виконання юристами своїх професійних обов’язків. А заступник міського голови Полтави Віталій Нікіпєлов наголосив на актуальності юридичного супроводу реформаторських процесів.
За сумлінну працю та з нагоди Дня юриста працівники органів юстиції були нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та Полтавської міської ради.

800 квартир для міської черги
Ганна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Протягом чотирьох останніх років виконавчий комітет Полтавської міської ради надав жителям обласного центру, які перебували на черзі для поліпшення житлових умов,  майже 800 квартир. Такого показника не було за всі роки незалежності. Зокрема, за програмою «Доступне житло», яка була презентована в Полтаві й стала взірцем для інших регіонів країни, надано 193 квартири, повідомляє прес-служба міської ради.
Новоселами стали 88 ветеранів війни, 37 чорнобильців, 82 педагоги, 48 медиків, 27 багатодітних сімей та інші категорії громадян.

Турбота про ветеранів
Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Сільгосппідприємства й організації Хорольського району з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана надали грошову допомогу на загальну суму понад 48 тисяч гривень 180 літнім землякам. Більше 400 пенсіонерів отримали продуктові набори загалом на 15 тисяч гривень. Чимало стареньких побували на святкових обідах і концертах, отримали вітальні листівки. Було свято й у підопічних Андріївського та Мусіївського будинків ветерана. На “Вогнику” в Хорольській гімназії пенсіонери могли також поспілкуватися з керівництвом району і міста, представниками соціальних служб.
42 ветерани війни отримали матеріальну допомогу за рахунок коштів районного бюджету, передбачених комплексною програмою “Турбота“, повідомили в райдержадміністрації. Для зручності людей поважного віку фахівці районного управління праці та соціального захисту населення постійно виїздять у села, надаючи консультації про призначення субсидій. Введено послугу соціального таксі, нею вже скористалися 48 інвалідів і ветеранів війни та праці.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.