Приємні подробиці

За накритими щедрими осінніми дарами столами ветерани спілкувалися, слухали виступи самодіяльних митців, їм також були вручені святкові набори продуктів.
Того ж дня у Великій Рублівці в урочистій обстановці було відкрито філію стаціонарного відділення територіального центру по наданню соціальних послуг, до речі, третю в Котелевському районі. Створена вона на базі місцевої лікарні. Як зазначила ініціатор ідеї, голова райдержадміністрації Тетяна Корост, таким чином вдалося успішно поєднати розв’язання медичних і соціальних проблем. Це яскравий приклад турботи місцевої влади про людей поважного віку, в яких з’явився новий затишний дім, що захистить їх від самотності.
До послуг підопічних – прекрасно відремонтовані й умебльовані кімнати на двох осіб, куточок духовності, де бажаючі зможуть помолитися, затишна їдальня, душова.
– Відкриття Великорублівського стаціонарного відділення соціальних послуг – конкретна реалізація президентської програми “Україна для людей”, – наголосив на урочистостях голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко.

Прес-група ради обласної організації ветеранів
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.