Передплата-2011

Керуючись основоположними принципами журналістики – правдивістю, об’єктивністю, оперативністю, – “Зоря Полтавщини” завжди прагне захистити інтереси простої людини. На заваді цьому не стануть ні політична кон’юнктура, ні суб’єктивізм можновладців. Ви, шановні передплатники й читачі, сподіваємося, переконалися, що “Зоря Полтавщини” – це не арена для політичного боксування чи пінг-понгу, не збірник “смажених” фактів чи дешево-сумнівних сенсацій. Ми намагаємося перш за все забезпечити вас якісним інформаційним продуктом. А якість нашої роботи полягає в публікації матеріалів, покликаних зберегти любов до рідного краю й України, родинні цінності, подати об’єктивну картину суспільних, економічних, соціальних процесів, захистити людину від сваволі чи байдужості чиновників.
Зі сторінок “Зорі Полтавщини” вдумливий читач може почерпнути чимало унікальної інформації про трагічну й героїчну історію нашого народу, запозичити досвід кращих виробничників, отримати багато корисних порад, які допоможуть і недуг позбутися, і високі врожаї виростити на власному городі чи в садку, і про останні спортивні новини довідатися. На найменших наших читачів чекають “Дитяча кімната” та “Зореня”. Така універсальність нині притаманна далеко не кожному виданню. А в “Зорі Полтавщини” так було, є і буде. Бо працюємо для людей, бо не заангажовані політичними силами чи скоробагатьками.
“Зоря Полтавщини” 2011 року проводитиме саме таку редакційну політику, звісно ж, примноживши її сучасними тенденціями, потребами, уподобаннями читачів.
Нинішня передплатна кампанія, на жаль, знову проходить у період політичних пристрастей, складних економічних процесів. Усе це по-своєму впливає на загальний стан суспільства, на добробут громадян. Будемо відверті, далеко не в кращий бік. Ріст цін, на жаль, став повсякденною реальністю. Відображається він і на газетному виробничому процесі, адже значно дорожчають папір, інші матеріали, послуги поштовиків, поліграфістів… Нам важко протистояти цьому економічному тискові, який змушує йти на непопулярні кроки. Ми все ж вишукали можливості якомога менше підвищити передплатну ціну нашого видання на наступний рік. Сподіваємося, ви належним чином поставитеся до цього.
Шановні передплатники, читачі “Зорі Полтавщини”! Впевнені, що наша велика родина, згуртована навколо газети, й надалі долатиме труднощі та випробування, які посилає нам пора нестабільності. Тож нехай стабільно дружніми будуть наші взаємини. Будьмо разом!

Редколегія Всеукраїнської
громадсько-політичної газети
“Зоря Полтавщини”.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.