2 липня – День працівника Державної податкової служби України

Ці показники говорять про те, що працівники податкових органів області  гідно виконують свою роботу, а платники податків Полтавщини, в свою чергу, сумлінно ставляться до свого конституційного обов’язку та поважають закони нашої держави. Варто зазначити, що саме спільна турбота про рідний край об’єднує податківців і платників податків Полтавщини, зміцнює рівень взаємної довіри між ними. Піклуючись про своєчасне наповнення місцевих бюджетів, Державна податкова адміністрація у Полтавській області тим самим опікується добробутом полтавців, станом справ у закладах освіти, культури, охорони здоров’я тощо. Платники податків у свою чергу, відчуваючи таке ставлення, намагаються прибутково та добросовісно працювати, приносячи у казну гідні податки.
Напередодні професійного свята – Дня працівника Державної податкової служби України – дозвольте привітати всіх, хто до нього причетний. Шановні полтавці, платники податків, ми щиро вдячні вам за сумлінне ставлення до сплати податкових зобов’язань, розуміння та чесну працю. Бажаємо процвітання вашим справам, ділової енергії для втілення нових проектів та гармонійної співпраці з податковими органами.
Шановні колеги, вітаючи вас зі святом, бажаю завжди бути на рівні тих складних завдань, які покладає на вас служба. Міцного здоров’я всім нам та нашим родинам, щедрої долі й вагомих здобутків задля підвищення добробуту нашого народу!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.