Благодійність

Альоша Ткаченко зараз перебуває вдома з дідусем та бабусею. Хлопчик готується до наступної операції. Він уже переніс одну складну операцію. Про загибель рідних йому повідомив священик храму Віри, Надії та Любові отець Сергій…
"Коли трапилася біда з родиною Ткаченків і Альоші потрібні були кошти на лікування, ми з Наталією вирішили надати таку допомогу. Багато людей відгукнулося. Міськвиконком надав безкоштовно зал, і директор МБК допоміг… Альошу приніс дідусь. Він сам виявив бажання наприкінці концерту заспівати пісню "Не давайте суму жити". Взагалі Альоша – улюбленець творчого центру. Це настільки світла і добра дитина! Щоб відволікти його від важких думок, ми подарували йому плеєр і навушники. Його бабуся каже, що тепер хлопчик має певну розраду. Він любить співати. Мабуть, це йому допомагає, відволікає від тяжких думок", – розповів чоловік і продюсер Наталії Май Віталій Череватюк.
Він також пообіцяв, що коли Альоша вилікується, то продовжить співати у творчому центрі. А Наталія Май особисто візьме його під свою творчу опіку.
***
ОблдержадмІнІстрацІЯ спільно з Полтавським регіональним відділенням Українського союзу промисловців і підприємців, підприємствами Полтавщини (машинобудівними, переробними, нафтогазового комплексу, галузі легкої промисловості) також збирають благодійні кошти для Альоші Ткаченка – сина свого колеги, колишнього начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Тараса Ткаченка, який загинув із дружиною і донькою в автокатастрофі. Відкрито два рахунки: поточний – ці кошти буде використано на лікування хлопчика, якого він потребує після аварії, і депозитний – ним він зможе скористатися по досягненні повноліття. До цієї доброї справи долучається багато полтавців.

Світлана СТЕШЕНКО
Журналіст
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.