Благодійність

Варто зазначити, що закупівля медичного обладнання відбувається під безпосереднім контролем і з участю лікарської ради Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”, до складу якої входять провідні спеціалісти галузі. Кожна область отримує обладнання на суму, зібрану під час акції. Кожна окрема одиниця закупленого медичного обладнання встановлюється у дитячій лікарні фірмою-виробником. Медичне обладнання позначається логотипом Фонду, за яким громадяни його розпізнаватимуть.
За цільовим використанням обладнання постійно здійснюється контроль з боку Фонду, Наглядової ради та громадян, дітей яких лікують у медичному закладі. Лікування, діагностика та реабілітація дітей із різними вадами на переданому обладнанні здійснюються безкоштовно. Медичне обладнання знаходиться на балансі Фонду і передається лікувальним закладам у безкоштовне користування.
Отже, завдяки небайдужості кременчужан дитяча лікарня отримала ще один вкрай необхідний прилад. А 12 найкращих волонтерів Кременчука на урочистому засіданні були нагороджені Листами подяки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту й Міністерства охорони здоров’я України. Міського голову Миколу Глухова також відзначено Листом подяки за сприяння у проведенні Всеукраїнської благодійної акції “Серце до серця” минулого року.
Під час нинішньої V Всеукраїнської благодійної акції у Кременчуці зібрали майже сто тисяч гривень. Міська влада підтримала молодь словом і ділом, залучивши до акції не тільки населення, а й депутатів, підприємців, бізнесменів. Зібрані кошти організатори акції мають намір витратити на закупівлю медичного обладнання для неонотального відділення Кременчуцького пологового будинку.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.