Приємні подробиці

Палати відділення призначені переважно для перебування однієї дитини з мамою. У більших за площею розміщуватимуть по четверо-п'ятеро дітей старшого віку. Для відділення закупили кварцеві лампи, холодильники, меблі, а також постільну білизну. Відтепер лікуватися й одужувати хворі будуть у світлому й затишному приміщенні.
На капітальний ремонт витратили 795 тисяч гривень. Це кошти з обласного бюджету, які прийшли на галузь охорони здоров'я.
Участь у відкритті відділення взяли голова обласної ради Володимир Марченко та заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль. Як і годиться, гості прийшли з подарунками: для маленьких пацієнтів вони передали комплект дисків із мультфільмами, адже гарний настрій – запорука одужання, а медикам пообіцяли подальше сприяння у тому, щоб подібні заходи відбувалися частіше.
Начальник головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Віктор Лисак наголосив на принциповому курсі проведення саме капітальних, а не косметичних ремонтів у лікувальних закладах.
Підвальне приміщення та перший поверх педіатричного відділення №2 оновлені, тепер своєї черги чекає другий поверх. Загалом же відділення розраховане на 60 ліжок, і, наприклад, протягом минулого року в ньому пролікували понад тисячу сімсот дітей, майже кожен третій пацієнт був із сільської місцевості.

Вікторія КОРНЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.