6 червня – День працівників місцевої промисловості

– Ми з чоловіком багато років пропрацювали в системі громадського харчування. З розпадом Радянського Союзу поступово почали зникати державні заклади громадського харчування. Замість них у Полтаві з'явилися кафе й кондитерські, в яких відвідувачам пропонують десерти й випічку, виготовлені з додаванням ненатуральних продуктів. Та й їх ціна не кожному по кишені. З огляду на це в нас виникла ідея відкрити в місті свій магазин-пекарню і радувати полтавців недорогою, свіжою й – головне – якісною продукцією, – розповіла директор “Полтавської здоби” Зінаїда Сахно. – Ми виготовляємо свої кулінарні вироби лише з натуральної сировини вітчизняного виробництва, не використовуємо розпушувачів, згущувачів, синтетичних барвників. Джеми, повидла, які додаємо в тістечка, пиріжки, готуємо самі зі свіжих ягід і фруктів. Несвіжої продукції в нас не буває. Термін реалізації тієї, яку продаємо, – 36 годин, і ми його дотримуємося.
У магазині-пекарні “Полтавська здоба” можна замовити й весільний коровай, і святковий торт на будь-який смак. Для дитини на день народження там спечуть торт у вигляді казкових чи мультиплікаційних героїв, у формі машини, паровоза чи ляльки, а на весілля приготують вишуканий кількаярусний, оздоблений ажурними квітами та янголятами. При помірній ціні клієнт завжди отримує відмінні якість і смак. Через те серед клієнтів магазину-пекарні, зокрема, – міське модельне агентство “Марго”, магазин “Metro”, торговельні центри. Організатори Сорочинського ярмарку щороку замовляють там короваї для зустрічі високих гостей.
– Якось у нас замовили величезний торт вагою більше 20 кілограмів, але ми приймаємо й замовлення на виготовлення тортів значно меншої ваги – починаючи від 1 кілограма, – розповіла Зінаїда Сахно. – Ми раді всім своїм клієнтам!

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.